QIDI Plus4

22990 

QIDI Tech Plus 4, rozměry tisku 305 x 305 x 280 mm, aktivním vyhříváním komory, dvojitým pohonem osy Z, PLA, ABS, PETG, PPS-CF, PA-CF a dalšími.

1 skladem (dostupné na objednávku)

Kategorie:

Popis

*Naskladnění do týdne

Objevte sílu pokročilého 3D tisku s QIDI Tech Plus 4, špičkovou 3D tiskárnou určenou pro průmyslové i domácí použití. Díky velkému objemu tisku 305 x 305 x 280 mm a nejmodernější technologii je tato tiskárna skvělou volbou pro profesionály i nadšence.

Klíčové vlastnosti:

Aktivní vytápění komory: Druhá generace vytápěcí komory dokáže dosáhnout teploty 65°C za pouhých 8 minut. Díky tomu dosahuje lepší adheze vrstev a zabraňuje deformacím modelů.

Vysoce výkonná tryska: S maximální teplotou tisku 370°C můžete snadno pracovat s náročnými materiály, jako jsou PPS-CF, PA-CF, ABS-GF, a další průmyslové filamenty.

Stabilní konstrukce: Nezávislý pohon dvojité osy Z s 10mm optickými osami zaručuje přesný a hladký pohyb tiskové hlavy, čímž se výrazně zvyšuje kvalita povrchu výtisků.

Automatické vyrovnávání podložky: Díky pokročilému systému se dvěma senzory, které kompenzují odchylky na ose Z, zajišťuje tiskárna vždy perfektní první vrstvu.

Intuitivní software: Nový operační systém a QIDI Studio pro snadnou přípravu modelů a optimalizaci tisku. Podporována je také integrace systému Klipper pro lepší kompatibilitu a výkonnost.

Specifikace:

Tiskový objem: 305 x 305 x 280 mm

Maximální teplota trysky: 370°C

Teplota komory: 65°C

Materiály: PLA, ABS, PETG, PPS-CF, PA-CF, ABS-GF a další

Rozhraní: Dotykový displej, připojení přes USB

Další informace

Hmotnost 19 kg
Rozměry 50 × 50 × 50 cm
Výrobce

Mohlo by se Vám líbit…