Sleva!
Original Prusa MK4S – Sestavená

Original price was: 29990 Kč.Current price is: 27990 Kč.

3D tiskárna FDM, tiskový prostor 250 x 210 x 220 mm, tiskový materiál 1.75mm PLA, PETG, Flex, Nylon, ASA, PVA, PC, PP, a kompozitní filamenty, tloušťka vrstvy 0.1mm-0.35mm, rychlost tisku až 500mm/s, možnost tisku: PC přes Ethernet a Wi-Fi

1 skladem (dostupné na objednávku)

Kategorie:

Popis

Original Prusa MK4S je nejnovější generace ikonických 3D tiskáren od Prusa Research, která přináší výrazné vylepšení oproti předchozím modelům. Díky kombinaci vysokoprůtokové trysky a 360° chlazení tiskne až o 50 % rychleji, aniž by utrpěla kvalita tisku.

Klíčové vlastnosti:

Extrémní rychlost tisku: S novými technologiemi, jako je Input Shaper a Pressure Advance, dokáže tisknout s neuvěřitelnou přesností i při vysokých rychlostech. Benchy model za pouhých 14 minut!

Plně automatické vyrovnání podložky: Není třeba manuálních úprav – tiskárna pomocí senzoru automaticky měří a nastavuje výšku Z před každým tiskem.

Jednoduché ovládání a aplikace: Díky nové aplikaci Prusa můžete tiskárnu snadno spravovat na dálku, sledovat tiskové úlohy a přijímat upozornění o dokončení tisku či výměně filamentu.

Tichý provoz: Trinamic 2209 stepper drivery zajišťují téměř neslyšný chod tiskárny.

Podpora různých materiálů: Kompatibilita s širokou škálou tiskových materiálů včetně PLA, PETG, ABS a dalších.

Otevřený zdrojový kód a modifikovatelnost: Možnost upravovat firmware nebo přidávat další příslušenství, jako je GPIO hackerboard.

Obsah balení:

•Tiskárna Original Prusa MK4S (sestavená nebo ve formě stavebnice)

•Vzorek Prusament PLA Galaxy Black

•USB s přednastavenými tiskovými modely

Pro koho je vhodná?

Original Prusa MK4S je ideální volbou jak pro začátečníky, kteří hledají uživatelsky přívětivou tiskárnu s minimální potřebou údržby, tak i pro pokročilé uživatele a profesionály, kteří požadují nejvyšší kvalitu a spolehlivost.

Další informace

Hmotnost 14 kg
Rozměry 50 × 50 × 50 cm
Výrobce