Bambu P1/A1 3D Effect Sheet Combo

1090 

5 skladem

Popis

silk filament

 

Bambu 3D Effect Sheets Combo with Plate

Potřebujete pro své výtisky něco extra? Bambu 3D Effect Sheets mohou přenést zajímavé povrchové textury na vaše tištěné objekty. Tento balíček zahrnuje 4 vzrušující textury, od Diamantu až po Starry, Galaxy a Carbon Fiber! Chcete, aby vaše výtisky vynikly? Získejte Bambu 3D Effect Sheets a odemkněte svět texturálních možností!

silk filament

Galaxy Surface Sheet

Bambu Galaxy Surface Sheet přenáší na první vrstvu výtisku živý efekt galaxie duhy, který se třpytí a mění barvu v závislosti na úhlu. Nejlepší výsledky dosáhnete s hedvábnými nebo lesklými filamenty, které využijí výhod přenosu vzoru.

silk filament

Carbon Fiber Surface Sheet

Bambu Carbon Fiber Sheet má velmi jemnou texturu, podobnou skutečnému uhlíkovému vláknu. Vzor se přenáší na první vrstvu 3D tištěného modelu a vytváří 3D efekt s výraznou texturou, zejména při použití šedého filamentového barviva v barvě uhlíkových vláken.

silk filament

Starry Surface Sheet

Bambu Starry Surface Sheet přenáší duhový kaleidoskopický hvězdný efekt na první vrstvu výtisku, který se třpytí a mění barvu podle úhlu. Nejlepší výsledky dosáhnete s hedvábnými nebo lesklými filamenty, které využijí přenos vzoru.

Diamond Surface Sheet

Bambu Diamond Surface Sheet vtiskuje na první vrstvu výtisku diamantový vzor s kombinací lesklých a matných tvarů aplikovaných na hladký povrch. Nejlepší výsledky dosáhnete s hedvábnými nebo lesklými filamenty, aby byl přenos vzoru co nejefektivnější.

silk filament

Jak nainstalovat Bambu 3D Effect Sheet

Tip: STL soubor “Nástroje pro upevnění” z videa si můžete stáhnout zde!

 

Poznámka

  • 3D Effect Sheets nejsou předem aplikovány na ocelovou desku. Před použitím je nutná manuální instalace. Můžete aplikovat fólii na každou stranu ocelové desky.
  • Pro nejlepší výsledky doporučujeme aplikovat Bambu 3D Effect Sheets pouze na oficiální ocelovou desku od Bambu Lab.
  • Bambu Engineering Plate (druhá strana Bambu Cool Plate/High Temp Plate) lze také použít pro aplikaci Bambu 3D Effect Sheets. Pokud plánujete aplikovat 3D Effect Sheet na stávající desku, ujistěte se, že jste odstranili předchozí fólii a důkladně vyčistili zbytky lepidla, než nainstalujete novou fólii. Povrch musí být před aplikací suchý a čistý.
  • Nastavte typ desky na Smooth PEI/High Temp Plate a pečlivě dodržujte doporučené nastavení vyhřívané podložky při používání Bambu 3D Effect Sheets.
  • Vzory 3D efektu vyžadují čistý povrch, aby zůstaly viditelné. Mastnota může způsobit jejich zmizení. Je nezbytné udržovat povrch čistý. Doporučujeme čistit horkou vodou a čisticím prostředkem a vyhnout se dotyku povrchu.

Úvahy

  • Vzhledem k odrazům nebude kalibrace LIDAR fungovat správně při používání 3D Effect Sheets. Doporučujeme přeskočit kalibrační sekvenci LIDAR nebo kalibrovat s běžnou deskou.
  • 3D Effect Sheets jsou považovány za spotřební materiál. Pro prodloužení životnosti přenosových textur doporučujeme umístit tištěné objekty na různé oblasti fólie.
  • Na povrch fólie neaplikujte lepidlo.
  • Při používání škrabky k odstranění výtisků dávejte pozor, abyste nepoškodili povrch fólie.

Obsah balení (Kombinace desky a fólií)

Položka Množství
Diamond Surface Sheet 1
Starry Surface Sheet 1
Galaxy Surface Sheet 1
Carbon Fiber Surface Sheet 1
Ocelová deska 1

Doporučené nastavení

  • Doporučujeme používat PLA a TPU filament pro tisk. Upozorňujeme, že další nastavení sliceru může být potřeba upravit na základě požadavků tištěného modelu a filamentu. V Bambu Studio vyberte typ desky Smooth PEI Plate/High Temp Plate.
  • Uživatelé řady X1: prosím deaktivujte detekci polohy stavební desky v ‘Nastavení -> Možnosti tisku -> Aktivovat detekci polohy desky’, když tisknete s 3D Effect Sheet, aby se zabránilo hlášení chyb.

Další informace

Hmotnost 0,32 kg
Rozměry 290 × 290 × 4 cm
Výrobce