BIGTREETECH Panda PWR – Inteligentní modul pro správu napájení

1190 

BIGTREETECH Panda PWR je inteligentní modul pro správu napájení navržený speciálně pro optimalizaci a automatizaci provozu 3D tiskáren.

8 skladem (dostupné na objednávku)

Popis

BIGTREETECH Panda PWR je inteligentní modul pro správu napájení navržený speciálně pro optimalizaci a automatizaci provozu 3D tiskáren. Tento modul je kompatibilní s několika značkami tiskáren, včetně Bambu Lab (modely P1, X1, A1), Creality (např. Ender/K1) a Anycubic (např. Kobra)  . Jeho hlavní výhodou je integrace s řídicím panelem Panda Touch, která umožňuje jednoduché ovládání a monitorování funkcí přímo z dotykového displeje.

Hlavní funkce:

1. Automatické vypínání: Modul umožňuje nastavení automatického vypnutí tiskárny po dokončení tiskové úlohy, což zajišťuje energetickou úsporu a minimalizaci přehřátí zařízení .

2. USB ovládání periferií: Uživatelé mohou připojit a spravovat různá zařízení, jako jsou LED osvětlení nebo ventilátory, přímo prostřednictvím modulu. To vše bez zatížení hlavního napájecího zdroje tiskárny, což je ideální pro přizpůsobení pracovního prostoru tiskárny podle potřeb .

3. Integrace s Panda Touch: Modul je optimalizován pro přímou spolupráci s řídicím panelem Panda Touch, který umožňuje přístup ke všem funkcím modulu prostřednictvím přehledného a intuitivního rozhraní. Díky tomu mohou uživatelé snadno sledovat stav tiskárny, spotřebu energie a spravovat připojená zařízení bez nutnosti dalších aplikací nebo složitých nastavení .

Kompatibilita:

Bambu Lab: Modely P1, X1, A1

Creality: Modely Ender, K1

Anycubic: Modely Kobra

Technická specifikace:

Napájecí napětí: 12-24V

Rozhraní: USB port pro připojení a správu periferií

Rozměry: [Uveďte rozměry, pokud jsou dostupné]

Hmotnost: [Uveďte hmotnost, pokud je dostupná]

Výhody použití:

Energetická efektivita: Snížení spotřeby energie díky automatickému vypínání a optimalizaci napájení periferií.

Rozšiřitelnost: Možnost připojení periferií bez nutnosti dodatečných adaptérů nebo externích napájecích zdrojů.

Kompatibilita s více značkami: Rozšiřuje možnosti připojení a využití u širokého spektra tiskáren na trhu.

Další informace

Hmotnost 1,2 kg
Rozměry 15 × 30 × 30 cm
Výrobce

Mohlo by se Vám líbit…