BIQU Panda Claw A1 Hardened Gear Set – Tvrzená sada ozubených kol pro extrudery

659 

Optimalizujte výkon a přesnost tisku s BIQU Panda Claw Hardened Gear Set. Tato sada tvrzených ozubených kol je navržena speciálně pro 3D tiskárny Bambu Lab (modely A1 a A1 Mini)

9 skladem (dostupné na objednávku)

Popis

Optimalizujte výkon a přesnost tisku s BIQU Panda Claw Hardened Gear Set. Tato sada tvrzených ozubených kol je navržena speciálně pro 3D tiskárny Bambu Lab (modely A1 a A1 Mini) a přináší výjimečnou odolnost a stabilitu při podávání filamentu.

Klíčové vlastnosti:

Materiál: Vyrobeno z vysoce odolné oceli a CNC obráběného hliníku, tato sada nabízí pevnost a dlouhou životnost, což zajišťuje maximální odolnost i při intenzivním používání.

Povrchová úprava: Zlatý nano nátěr aplikovaný na ocelové ozubené kolo poskytuje vynikající ochranu proti opotřebení a minimalizuje tření, což přispívá k lepší přesnosti podávání filamentu.

Precizní podávání filamentu: Díky přesné konstrukci ozubených kol je zajištěno rovnoměrné a spolehlivé podávání filamentu, což vede k optimalizaci kvality tisku a minimalizaci rizika zaseknutí nebo přetržení filamentu.

Kompatibilita: Navrženo speciálně pro tiskárny Bambu Lab A1 a A1 Mini. Set lze použít jako náhradu nebo upgrade stávajícího systému podávání, což umožňuje snadné vylepšení výkonu tiskárny.

Tvrzený povrch: Ocelové části jsou tvrzené pro zvýšení odolnosti vůči mechanickému opotřebení, což prodlužuje životnost a zajišťuje stálý výkon po dlouhou dobu.

Technické specifikace:

Materiál: Ocel a CNC obráběný hliník

Povrchová úprava: Zlatý nano nátěr

Kompatibilita: Tiskárny Bambu Lab (A1 a A1 Mini)

Přesnost výroby: CNC obrábění pro maximální přesnost a funkčnost

Hmotnost: Přibližně 20 gramů

Výhody:

Vylepšená přesnost: Díky vysoké preciznosti výroby je dosaženo rovnoměrného podávání filamentu, což vede k lepšímu povrchu tištěných modelů a minimální potřebě následného opracování.

Jednoduchá instalace: Set je navržen pro rychlou a snadnou instalaci. Výměna ozubených kol nevyžaduje speciální nástroje ani pokročilé dovednosti, což umožňuje i začínajícím uživatelům provést upgrade svépomocí.

Dlouhá životnost: Použití tvrzených materiálů a ochranného nátěru zajišťuje dlouhou životnost sady i při častém používání a náročných tiscích.

Závěr

BIQU Panda Claw Hardened Gear Set je ideální volbou pro všechny, kteří chtějí zlepšit výkon a spolehlivost svých 3D tiskáren Bambu Lab. Investujte do kvality a užívejte si hladký tisk s minimální údržbou díky této vysoce kvalitní sadě ozubených kol.

Tento popis zdůrazňuje technické parametry a výhody produktu, čímž poskytuje zákazníkům všechny potřebné informace pro rozhodování o koupi. Pokud potřebujete další úpravy nebo přizpůsobení, dejte mi vědět.

Další informace

Hmotnost 1,2 kg
Rozměry 15 × 30 × 30 cm
Výrobce

Mohlo by se Vám líbit…