Elegoo PLA Pro Černá / Black 1 kg

389 

20 skladem

Kategorie: Štítek:

Popis

Stabilní a spolehlivý 3D tisk

Náš filament vykazuje nízké sklony k deformacím a smršťování, což zajišťuje, že vaše výtisky si zachovají svůj zamýšlený tvar a podobu. Tím se minimalizuje riziko deformací nebo selhání tisku a zvyšuje se celková úspěšnost tisku.

Lepší tepelná odolnost

Filament ELEGOO PLA PRO překonává běžné PLA v odolnosti vůči teplotě. Dokáže odolat vyšším teplotám, aniž by se deformoval nebo ztratil své mechanické vlastnosti, což rozšiřuje možnosti pro širší využití, dokonce i při rychlejším tisku.

Rozměrová přesnost ±0,02 mm

Chápeme důležitost přesných výtisků. Náš filament je vyráběn s precizní rozměrovou přesností +/- 0,02 mm, což znamená, že vaše vytištěné modely budou mít přesné rozměry a požadovanou konzistenci.

Méně zamotání a úhledné navinutí

Náš filament je pečlivě navinut na ekologickou papírovou cívku. Každá cívka prochází plně mechanickým navíjením a přísnou manuální kontrolou, aby se minimalizovalo zamotání a uzly.

Široká kompatibilita a využití

Naše PLA PRO filamenty jsou kompatibilní se všemi FDM 3D tiskárnami na trhu a nabízejí široké spektrum aplikací. Ať už vytváříte dekorativní prototypy, umělecké návrhy, vzdělávací projekty nebo každodenní objekty, náš filament poskytuje spolehlivé a konzistentní výsledky.

Další informace

Hmotnost 1,3 kg
Rozměry 22 × 22 × 8 cm
Hmotnost bez obalu

Výrobce

Barva

Průměr struny